Najnovšie recenzie zo sekcie Korektory na tvár
- Krásne sa rozotiera a nevysušuje pokožku.
Odporúčam aj ostatným kvalitný produkt.
- výdrž
- krytie
- kvalita
- jemnosť
- dobre sa nanáša
- rýchlo sa vždy vypredá :D
- po celom dni sa mi leskne tvár, ale to je zrejme chyba mojej pleti
Na tento produkt som narazila náhodou, na beauty blogu, a rozhodla som sa ho vyskúšať. Od prvého použitia som ho nepustila z ruky, a vždy som hrozne sklamaná lebo sa strašne rýchlo v našej DMke vypredá :D Produkt sa ľahko rozotiera, celkovo som s ním spokojná a odporúčam ho aj ostatným ;)
- Perfektny korektor, hustejsia konzistencia, dobre krycie schopnosti za dobru cenu
- Nic
Perfektny korektor za dobru cenu
- nezvyraznuje Mimicke vrasky
- skvela aplikacia
- odtien sedi mojej pleti
- aplikator
- Ked neaplikujem podkladovu bazu GOSH pod oci tak ma korektor Páli pod očami
- Slabé Krytie
- nevydrzi dlho
Korektor "sadol" na plet dokonalo , nezvyraznil nedokonalosti , no kruhy pod ocami vobec nezakryl..ani po tom co som aplikoval pod neho Zeleny korektor ... a ked som nepouzil podkladovu bazu pod oci tak naozaj ma palil .. no napriek tomu korektor odporucam , skvelo sa aplikoval vdaka pribalenej hubke na paličke... Fakt skvely produkt..len by mohol mat lepsie krytie .. cim ma trosku sklamal ... korektor nevydrzi dlho ani po fixacii pudrom a Fixacnym sprejom ... Cena nezodpoveda kvalite ... je vhodny skor pre Ludi ktory nemaju vyrazne kruhy pripadne ktory chcu zakryt naozaj skoro neviditelne nedokonalosti
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer Korektor s vysokým krytím odtieň 5 Honey 5 ml
Anonym
Pridané: 20. júla 2016
- Absolútne mi nekryje kruhy a to nemám ani 30 rokov
Za tú cenu by som očakávala viac, konzistencia mi príde príliš riedka na to, aby zakryla nedostatky pleti a teda sa to aj potvrdzuje pri nanášaní
super
- dokonalý rozjasňovač, odporúčam
- vyššia cena
perfektný korektor, vraciam sa k nemu stále a znova:)
- Vodeodolný
- Super kryje
- Odtien
- Extrémna výdrž
Perfektný korektor, ktorý krásne kryje a kedže e vodeodolný naozaj vydrží dlhé hodiny, farba je super - bledučká neutrálna. Za tuto cenu fantasticka kúpa. Odporúčam
- lahky, nezanasa sa do vrasok
- kvalitativne totozny s rimmel highlighterom, ktory je ale 3x lacnejsi
- nezalieza do vrások
- dobre sa rozotiera
- aplikátor
- strašne slabé krytie
- oranžový odtieň, č.15 Fair je svetlejší ako 10 Light
Znovu by som si ho nekúpila.
- nezalieza do vrások
- svetlý odtieň
- dobre sa rozotiera
- aplikátor
- strašne slabé krytie
Od korektoru hlavne očakávam dobré krytie, čo tento korektor nespĺňa absolútne. Dá sa použiť akurát na rozjasnenie, ale to sú na trhu v rovnakej cene lepšie rozjasňovače. Viac si ho už nekúpim.
- Dobrý a krycí ..odporučila mi ho kamarátka a nesklamala som sa
- ťažko rozotieratelný
- Aplikátor
- Výdrž
- 020 Light Beige dosť svetlá
Odporúčam
- opäť kvalita,na rýchle líčenie a prekrytie nedokonalostí pleti,cenovo veľmi výhodný
kupujte, nebudete vôbec sklamané,oplatí sa
- Uzasnaaa vec!! Je to skor highlighter a teda rozziari tvar na miestach, kde je to potrebne, treba ho vsak vediet pouzivat. Na YT je mnoho instruktaznych videi :)
Mam tmave kruhy pod ocami + vacky. Pouzivam korektor, makeup. Na koniec aplikujem "Yves Saint Laurent Touche Éclat Korektor", ktory spravi uzasnu pracu a rozziari plet. Naozaj odporucam instruktazne videa z YT, treba ho vediet pouzivat, aby ste z neho mohli mat radost a efekt :)
- prijemna kremova konzistencia, celkom dobre krytie
- krasne balenie
- nemam
odporucam
- Super kryje a rozjasňuje očné okolie
Zatiaľ najlepší korektor na kruhy pod očami aký som mala, kruhy úplne prekryl a rozjasnil. Som veľmi spokojná, navyše nevysušuje, čo sa pri iných korektoroch stáva často.
- Výborne sa spojí s pleťou
Naozaj má výborné krycie vlastnosti.
Zobrazujem 321 - 340 zo 347 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Ďalšie »