Najnovšie recenzie zo sekcie Korektory na tvár
- pre mňa dvojka príliš tmavá, som svetlejší typ pokožky možno by mi prvý odtieň lepšie sadol
vyhovuje mi konzistencia aj odtieň
- Lahko sa blenduje
- Staci ho malo na velku cast
- Stráca sa pigmentacia
- Ma divny zapach
Nie je to najlepsie co som kedy mala, ale da sa s tym pracovat. Za tu cenu cert to ber. Ale nabuduce asi pojdem po inom produkte.
- Ok
- praktické balenie, dobre prekrýva
- dobra krycia schopnosť
- nie je ťažký na pleti
- balenie dlho vydrží
- veľa odtieňov, vhodné aj na contour
- dlho vydrží aj na pleti
- nie je vidno textúru pleti
- za tú cenu výborný korektor
- vhodný aj na denný aj večerný makeup
- ťažko si vybrať odtieň na eshope
- dobrá krycia schopnosť
- stačí malé množstvo produktu
- príjemná a neagresívna vôňa
- dobrá spolupráca s makeupom
- rýchle zasychanie, treba rýchlo blendovať
Objednala som si najsvetlejší odtieň. Som bledá, avšak nie celkom biela a tento odtieň je pre mňa úplne top. Keď budem opálená, zvolila by som o odtieň (možno o 2) tmavší.
Pomer kvalita:cena je fantastický.
- Výborný
- Dobra krycia schopnost, velky vyber odtienov
- dobre kryje
Yves Saint Laurent Touche Éclat Korektor pre všetky typy pleti 2,5 Vanilla Lumière / Luminous Vanilla 2,5 ml
- Dobre roztierateľní.
- Odporúčam.... používam ho pod oči, mám už jemnejšie vrásky
- Príjemný na pleti
- Veľmi dobre kryje
- Nelezie do vrások
- Dlho drží
- Nevysúša očné okolie
- Veľmi dobre rozjasňuje očné okolie
odporúčam blogerky, ktoré testujú kozmetiku Catrice, kúpila som na základe recenzie a som spokojná
- Perfektna kricia schopnost, velmi prakticky da sa lahko schovat :), dlho vydrzi , v salone ho pouzivam kazdy den na prekritie roznych nedokonalosti ... cena produktu zodpoveda kvalite , odporucam vsetkym kto hlada nejaky schopny korektor na kazdu prilezitost ...
- farba, vôňa a aplikácia...
Kryje pekne, podtón je do žlta čo mi vyhovuje, nezalieza do vrások ani sa nijako nepohybuje po tvári, takže spokojnosť
dobre kryje, i keď ide ivory je dosť svetlý odtieň, nabudúce vyskúšam o stupeň tmavší
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Dlhotrvajúci korektor 2 C Light Medium Cool 7 ml
Vyborne kryje, lahucky, vyborne sa prisposobi pleti, spokojnost
- vhodný k typu pleti
- naozaj dobre kryje a vydrží
- super cena
- možnosť viacerých odtieňov
Zobrazujem 241 - 260 zo 347 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...18 Ďalšie »